Onze webshop is tijdelijk gesloten - Bezoek vandaag nog onze outlet in Amsterdam of BaarnOver ons

Collecties van voorgaande seizoenen voor een hele leuke prijs

Zilch Outlet verkoopt voorgaande collecties van het merk Zilch Amsterdam. Een kleurrijk merk van eigen bodem voor de modebewuste vrouwelijke vrouw. Elke stof is er in verschillende varianten voor verschillende figuurtypen. En de combinaties en kleurvariaties zijn eindeloos.

Natuurlijke materialen: je tweede huid

Wie het merk kent, weet het: de materialen zijn heerlijk zacht en comfortabel. Zilch gebruikt veel natuurlijke materialen. De bamboe bijvoorbeeld draagt als een tweede huid. De viscose valt mooi soepel en de populaire Zilch katoen zit altijd goed. Alles is sterk, makkelijk in het onderhoud en ademt, in Zilch kleding voel je je niet opgesloten!

Zilch is tijdloos!

Dus ook in onze outletmode van vorige seizoenen kom je nog 
jaren goed voor de dag! 

Duurzaam

Zilch werkt met bamboe, viscose, eco-katoen, tencel en mengsels daarvan. Met elke collectie introduceert het merk nieuwe duurzame materialen. Er wordt alleen milieuvriendelijke verf gebruikt. De fabrieken waar Zilch mee werkt produceren volgens de International Labour Standards. 

Winkels in Amsterdam en Baarn

Zilch Outlet heeft winkels aan de Haarlemmerstraat 3 in Amsterdam en Laanstraat 45 B in Baarn.

Regelmatig nieuwe artikelen!

Niet alle artikelen die we in de winkels verkopen, bieden we in de webshop aan, maar we voegen wel regelmatig nieuwe artikelen toe.