Bestellen en bezorgen

Leveringen

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na betalingsontvangst, toegestuurd. Wij doen onze uiterste best alle aankopen te leveren binnen de periode die wordt aangegeven op de website. Wij zijn hierbij echter afhankelijk van derden. Als gevolg daarvan zijn alle op de website vermelde tijden slechts een indicatie. Zilch Outlet is op geen enkele manier aansprakelijk als levering op een later tijdstip plaatsvindt. 

Het overschrijden van de leveringstijd en/of het overschrijden van de termijn van dertig dagen na het plaatsen van de bestelling stelt Zilch Outlet niet automatisch in gebreke. 

Wij doen ons uiterste best deze termijn te handhaven, echter hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. 

Wij opereren met onze webshop van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Ook behoudt Zilch Outlet zich het recht voor om bestellingen op te schorten en/of te ontbinden.In dit geval wordt u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt. 

Verzendkosten

De artikelen worden per postNL, TNT of DPD verstuurd.

Wij hanteren € 3,95 verzendkosten. Pakketten binnen Nederland worden vanaf € 49 gratis bezorgd. Indien een pakket retour gezonden wordt zijn de verzendkosten voor de klant. 

De verzendkosten voor België zijn € 9 euro per bestelling, vanaf € 99 euro verzenden wij gratis.