Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden webwinkel Zilch Outlet

Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle aankopen, transacties en/of tot stand gekomen verkoopovereenkomsten tussen Zilch Outlet en klant, en zijn conform de Wet “Kopen op afstand”. 

Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands Recht van Toepassing. 

Eventuele geschillen zullen alleen aan een in Nederland bevoegde rechter kunnen worden voorgelegd. Alle leveringen worden, ongeacht het land van waaruit besteld is, als een transactie beschouwd die binnen Nederland is afgesloten.

Betalingen & prijzen

Alle prijzen staan vermeld in Euro’s en zijn inclusief 21 % BTW en excl. verzendkosten. Alle invoerrechten en/of lokale omzetbelasting zijn/is voor rekening van de klant. Deze zijn niet inbegrepen bij verkoopprijs. Zilch Outlet behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen op elk moment te wijzigen. 

Zodra de koop- en verkoopovereenkomst is gesloten, zijn prijsveranderingen niet van invloed op de betreffende bestelling. Wij hanteren € 3,95 verzendkosten. Pakketten binnen Nederland worden vanaf € 49 gratis bezorgd. Indien een pakket retour gezonden wordt zijn de verzendkosten voor de klant. De verzendkosten voor België zijn € 9 euro per bestelling, vanaf € 99 euro verzenden wij gratis.

Uw bestelling is voltooid nadat de betaling volledig is verricht. Betalingen worden geaccepteerd via Shopify en verwerkt met Mollie. 

U kunt betalen door middel van: 
- iDeal 
- Creditcard (Amex, Meastro, Mastercard of Visa) 
- PayPal 
- Apple Pay 
- Bancontact (België)

Leveringen

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na betalingsontvangst, toegestuurd. Wij doen onze uiterste best alle aankopen te leveren binnen de periode die wordt aangegeven op de website. Wij zijn hierbij echter afhankelijk van derden. Als gevolg daarvan zijn alle op de website vermelde tijden slechts een indicatie. Zilch Outlet is op geen enkele manier aansprakelijk als levering op een later tijdstip plaatsvindt.

Het overschrijden van de leveringstijd en/of het overschrijden van de termijn van dertig dagen na het plaatsen van de bestelling stelt Zilch Outlet niet automatisch in gebreke. 

Wij doen ons uiterste best deze termijn te handhaven, echter hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. 

Wij opereren met onze webshop van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Ook behoudt Zilch Outlet zich het recht voor om bestellingen op te schorten en/of te ontbinden.In dit geval wordt u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt.

Verzekering

Alle artikelen zijn verzekerd via Zilch Outlet tot het moment dat ze op het afleveradres zijn afgeleverd.Eventuele klachten m.b.t. de staat waarin de goederen zijn geleverd (waaronder ontbrekende labels en/of tags) mogen niet later dan twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefonisch worden ingediend bij Zilch Outlet. 

Retouren

Wij gaan ervan uit dat u tevreden bent met uw aankopen. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u gedurende 14 dagen, volgend op het ontvangst van uw bestelling, vragen om een teruggave van de artikelen. Graag vragen wij om de retourprocedure volledig en correct te volgen om vertragingen te voorkomen. 

U kunt het pakket per post toesturen. Om een teruggave van uw geld te garanderen dienen alle artikelen nieuw, ongebruikt en ongedragen geretourneerd te worden. 

Nieuw en ongebruikt betekent dat er geen zichtbare vlekken en/of make-up in zit, alsook de geur van rook en/of andere geuren waaronder parfum en wasmiddel. Alle artikelen moeten zijn voorzien van de originele verpakking en labels. 

Verzendkosten van het retourpakket zijn voor de klant. Wij adviseren een verzekerde pakkettoezending, omdat wij niet aansprakelijk zijn voor vernieling, verlies en/of diefstal van het geretourneerde, tot het daadwerkelijke moment van aflevering. 

Let op! Bij retourzending de track & trace link (of 3S code) per mail doorgeven naar bovenvermeld mailadres. Bij het niet doorgeven van deze code kan het gebeuren dat uw pakket niet bij ons aankomt en er geen restitutie kan plaatsvinden. 

Zilch Outlet kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele beschadigde en/of vermiste dan wel niet-verloren producten ten tijde van het terugsturen. De originele pakbon dient te worden meegestuurd. 

De volledige naam, adresgegevens en bankrekeningnummer van de klant dient te worden meegestuurd. Klanten buiten Nederland dienen IBAN nummer, Swift/BIC code en banknaam en plaats mee te sturen. Het retouradres is: Koninginnelaan 18, 3762 DE in Soest. 

Zodra een retourzending is aangekomen op ons adres, ontvangt u een bevestiging en goedkeuring van de retour per e-mail. Alleen die artikelen die in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat bij Zilch Outlet aankomen, en aan de hier gestelde voorwaarden voldoen, komen in aanmerking voor terugbetaling. 

In het geval dat u uw aankoop graag wilt omruilen voor een ander artikel, zal deze niet gelijk gereserveerd worden voor u. Pas op het moment dat wij het terug te sturen product mogen ontvangen, wordt het andere artikel gereserveerd. Dit kan betekenen dat op het moment dat wij u retour ontvangen, het verlangde omruilartikel reeds is uitverkocht. 

Indien u aangeeft om restitutie van uw geretourneerde artikel, wordt het aankoopbedrag minus verzendkosten binnen 10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel op de rekening van de klant overgemaakt. Hierbij wordt altijd overgemaakt naar dezelfde bankrekening als waarmee de aankoop werd betaald. 

Indien er sprake is van een foutieve levering en/of een productiefout, worden de verzendkosten wel vergoed.

Informatie op de website

Zilch Outlet doet haar uiterste best om er voor te zorgen dat alle informatie op de website klopt. 

Helaas kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op onze website compleet vrij van typefouten en/of vrij van onvolledigheden is. 

Zilch Outlet is niet verplicht om bij onjuiste informatie op haar website te leveren op basis van deze gegevens. 

Ook is Zilch Outlet niet aansprakelijk voor informatie gegeven op websites van derden en/of links, waarnaar verwezen wordt op haar eigen site. 

Verder behouden wij ons voor, om de inhoud van de website ten alle tijde te veranderen. 

Kleuren op het beeldscherm kunnen verschillen met het daadwerkelijke product. Dit alles hangt af van uw persoonlijke 'screen-settings'. Wij doen ons best om de kleurjuistheid van onze producten op de website te tonen.

Privacy Statement

Zilch Outlet gebruikt uw persoonsgegevens enkel en alleen voor de juiste afhandeling van de beoogde transactie.Uw gegevens worden nooit aan anderen verstrekt.

Copyright

Al het materiaal dat u aantreft op onze website en webshop www.zilchoutlet.nl is beschermd bij copyright rechten.Het mag niet voor andere gebruiksdoeleinden worden aangewend, zonder onze expliciete schriftelijke toestemming vooraf.

Klachten & opmerkingen

Wij proberen vanzelfsprekend om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. 

Heeft u ondanks dat toch een klacht, dan kunt u contact opnemen via de gegevens op onze contactpagina. 

Vermeld hierin a.u.b. alle gegevens betreffende uw bestelling en omschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw klacht. 

U krijgt dan binnen 7 dagen antwoord over de wijze waarop de klacht wordt afgehandeld. 

Indien u behoefte heeft aan informatie waarin onze website niet voorziet, kunt u ook contact opnemen via onze contact pagina. U krijgt dan binnen 1-3 werkdagen antwoord op uw vragen.

Aansprakelijkheid

Zilch Outlet aansprakelijkheid richting de koper is beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs minus de portokosten. Zilch Outlet is nooit aansprakelijk voor winstderving of verlies van goodwill of enige andere gevolgschade.

Van toepassing zijnde wetgeving

Op alle transacties is Nederlands Recht van toepassing. Een eventueel geschil met betrekking tot een koop- en verkoopovereenkomst waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, wordt uitsluitend voor de rechtbank in Utrecht gebracht, tenzij Zilch Outlet ervoor kiest om dit geschil voor de bevoegde rechtbank in de woonplaats van de koper te brengen.